Job 6 van 75


Report this listing

Solliciteren



Hulpkok voor Nederlandstalig hotel in Zwitserland of Oostenrijk


Functie

Dit is een vacature voor seizoenswerk in een van onze hotels in Zwitserland of Oostenrijk.

Als hulpkok assisteer je de chef-kok en de souschef bij de bereiding van maaltijden in zowel de warme als koude keuken . Je bent medeverantwoordelijk voor het schoonmaken van de werkplek en helpt bij de uitschep van de maaltijden aan de buffetten. Je houdt je bij dit alles aan de richtlijnen inzake veiligheid en hygiëne .

Jouw profiel

  • Je beschikt over een koksdiploma .
  • Je hebt bij voorkeur minstens één relevante ervaring in de horeca achter de rug.
  • Je bent bereid om richtlijnen inzake voedselveiligheid en –hygiëne na te leven.
  • Je bent in staat om instructies nauwgezet op te volgen.
  • Je bent in staat om enkele vrijwilligers aan te sturen (informeren, motiveren, corrigeren).
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast

Aanbod

  • Een uitdagende job in een uniek vakantiekader.
  • Een contract van bepaalde duur (juni 2024 - september 2024) volgens de Belgische wetgeving.
  • Verloning volgens de geldende barema’s van de Belgische C.A.O. Horeca.
  • Je werkt 38 uur in een zesdagenweek.
  • Bijkomende voordelen: vervoer heen en terug, verblijf in all-inclusive, verzekering in arbeid en vrije tijd, kosteloze verzorging in de eigen medische dienst.

Solliciteren

Lore Bollen
02 616 15 01
personeelsdienst@intersoc.be

Solliciteren